2022-es tervezett eseményeink

Rendezvények

2022-ben is számos, a hirdető partnereink számára releváns eseménnyel készülünk a Világgazdaság és a Magyar Nemzet márka gondozásában.

A szakmai összejöveteleken, a már megszokott módon, az egyes témák neves szakértői és magasrangú tisztviselői szerepelnek a meghívott előadók között, a résztvevők pedig az üzleti döntéshozói körből kerülnek ki. Minden eseményünk illusztris helyszínen valósul meg.

A konferenciák több téma köré szerveződnek:
• Januárban és februárban az agrárium kerül a középpontba. A január végén megrendezésre kerülő exkluzív borvacsorán korlátozott 40 fős létszámmal tervezünk. A februári Agrokép 2022-es konferencián már 150 fős látogatói körre számítunk, akik elsősorban az agrár szektor termelői, felsővezetői köréből kerülnek ki.
• A márciusi és április rendezvények fókuszába a gazdaság kerül. Mindkét konferencián (Körforgásos gazdaság – Energiabiztonság; Zöld pénzügyek – Zöld Zóna) 150 fő részvételével tervezünk, elsősorban az energetikai illetve a pénzügyi szektor legnagyobb hazai vállalatainak felsővezetői köréből.
• Március elején a Kárpátalja Konferenciát a Várkert Bazárban szervezzük, Bíró Gergely szakmai támogatásával, Kövér László és Semjén Zsolt fővédnöksége alatt.
• Júniusban kerül megrendezésre A siker családban marad! címen a családi vállalkozásokkal foglakozó konferencia. A 100 főre tervezett rendezvény résztvevői – a terveink szerint – megvitatják a generációváltás, a családjogi szerződések, a házassági szerződések és a közös cég utódlásának kérdését a válás után, továbbá a cégöröklés kérdését is.
• Szeptember elején tudásmegosztó networking platformot szervezünk, a női vezetőkkel a középpontban. A rendezvény az Elképesztő Nők! címszó alatt kerül megszervezésre.

A tervezett konferenciák listája innen tölthető le.

A tervezett konferenciák mellett rendszeres üzleti reggelijeinket is tervezzük 2022-re, melyekről külön hírben számolunk majd be.

Érdekel a csomag? Kérj ajánlatot

Vissza az ajánlatokhoz