circle

Anikó - Főbevásárló nő

"A reklámok támogatják a vásárlási döntéseimet, segítenek naprakészen tartani a számomra fontos termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat, hogy ezzel időt spórolhassak. A belőlük származó inspirációkkal élvezetessebbé tehetem a mindennapi rutint."

Házas 47 éves 2 gyermeke van közgazdász végzettségű Székesfehérváron él családjával A praktikum és a hatékonyság számára a legfontosabb

Jellemzők

aktív
aktív
magasan edukált
magasan edukált
szervezett
szervezett
igényes
igényes
érzékeny
érzékeny
döntéshozó
döntéshozó
tudatos
tudatos
családos
családos

Megengedheti magának, hogy az átlagnál többet költsön (ABC1). Elsősorban a család testi-és lelki jóléte, annak támogatása fontos számára. Az élet számos területén tudatos, legyen szó étkezésről, egészségről vagy biztosításokról. A saját maga jólétére is áldoz igényes termékek választásával. Élvezi a gasztronómiát, otthona szépítését, a divatot, a baráti összejöveteleket. Hobbija a kertészkedés. Aktív, tevékeny, érdeklődő, empatikus. Egyszerre tiszteli a hagyományokat, és élvezi a modern kor lehetőségeit.

Pozitív reklámbefogadó. Preferálja a nyomtatott sajtót. Ragaszkodik a kedvenc magazinjához, miközben más klasszikus médiacsatornákat is kiegyensúlyozottan fogyaszt (tv, radio, online).

"Hajlamos vagyok kitartani a megkedvelt márkák mellett" (AFF 107)
“Érdemes többet fizetni jó minőségű áruért." (AFF112)
"Szeretek új recepteket kipróbálni" (AFF 117)
“Mindig új ötleteket keresek otthonom csinosítására" (AFF 120)
Forrás: NOK 2019/4 2020/1,3-4
astronet.hu - Kedvenc helyszín Szeret otthonában kikapcsolódni. A munka mellett marad ideje a bevásárlásra és a családra.
Anikó - kedvenc helyszín
Anikó - kedvenc helyszín
Vissza a célcsoporthoz

Milyen márkákkal érhető el?

    Button arrowVissza a célcsoporthoz