circle

Autó-Motor

magazin

Termékprofil

Hazánk legpatinásabb és legolvasottabb közlekedési témájú magazinja, hitelessége, témaválasztása szakmai körökben is elismert és népszerű. A kéthetente megjelenő lapban a járműpiac aktualitásairól, a legfrissebb járműújdonságokról olvashatnak a fogyasztók, és megtalálható benne a modellek bemutatása, menetpróbák és hazai tesztek – a személyautóktól kezdve a motorkerékpárokon át a haszongépjárművekig.

Tartalmi fókuszok
autó
informatika
sport
technológia

Célcsoport

Az Autó-Motor a legalább középfokú végzettséggel rendelkező, az autó-és motorsportok iránt érdeklődő férfi olvasókat célozza meg.

Hirdetői USP

Hiteles és transzparens: az autó-motor lapok piacán az egyetlen auditált magazin, ami az olvasottsági kutatásban is szerepel.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

NOK 2020/3-4 2021/1-2

Elérések

Reach Reach
85 221
Összesen értékesített Összesen értékesített
16 327
Előfizetéses Előfizetéses
8 491
NOK 2020/3-4 2021/1-2MATESZ Gyorsjelentés; 2021/Q2

Social media követők

Facebook icon 106 000 Social media követők (2021/09)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle