circle

Bors Extra

magazin

Termékprofil

Bors Extra olvasói többet kapnak, mint ami a hagyományos sztármagazinok kínálata. Magazinunk bepillantást enged a legkedveltebb, elismert hírességeink életébe és a világsztárok hétköznapjaiba. A hosszabb, cikkekben ismert és elismert emberekkel készült interjúkat, a mindennapi életet megkönnyítő ötleteket, hasznos információkat közöl. A magazin különlegessége, az olvasók által kedvelt, rejtvénymelléklet.

Tartalmi fókuszok
bulvár
celebek
hírek

Célcsoport

30 év feletti városi nők, akik követik a trendeket, igényük a sztárokról, celebekről szóló friss információ, emellett a közérdekű témákat kedvelik. Érdeklődnek az egészség, egészséges táplálkozás, életmód, divat, utazás, szépségápolás, ezotéria iránt.

Hirdetői USP

Olvasói véleményvezérek. A világra nyitott fogyasztók, akiket nemcsak a sztáros tartalmak érdeklenek átlag felett, hanem a hírek vagy az általános női tematikák, mint gyógyászat, gasztronómia, lakberendezés vagy utazás.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

NOK 2020/3-4 2021/1-2

Elérések

Reach Reach
52 249
Nyomott példányszám Nyomott példányszám
50 000
NOK 2020/3-4 2021/1-2 Mediaworks; 2021

Social media követők

Facebook icon 213 500 Social media követők (2021/09)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

napilap Médiaajánlat
magazin Médiaajánlat
hetilap Médiaajánlat
melléklet Médiaajánlat

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle