circle

Diéta&Fitnesz

magazin

Termékprofil

A magazin azoknak szól, akik tenni szeretnének egészségükért, hiszen olyan megoldásokat – diétákat és recepteket, edzésformákat és életvezetési tippeket, módszereket – kínál, melyekben hiszünk, és amelyek működőképesek. A cikkek hiteles forrásokból születnek, és szakértők által jóváhagyva kerülnek az olvasók elé. Szakmai vezetőnk Béres Alexandra, aki az egészséges életmód hiteles és népszerű alakja.

Tartalmi fókuszok
divat
egészség
egészséges életmód
gasztronómia
szépség

Célcsoport

A magazin olvasói olyan 18–49 éves, AB státuszú, közép- és felsőfokú végzettségű nők, akikre jellemző a tudatos vásárlás. Olvasóinkat kiemelten érdekli az egészséges életmód, a receptek, a főzés, a lakberendezés és a kert témakörök.

Hirdetői USP

Szakmai vezető Béres Alexandra: hiteles a célcsoport számára. Kategóriájában egyedi tartalmú, rendszeresen megjelenő magazin.Tematikus kapcsolódási lehetőségek.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

NOK 2020/3-4 2021/1-2

Elérések

Reach Reach
42 653
NOK 2020/3-4 2021/1-2

Social media követők

Facebook icon 39 000 Social media követők (2021/09)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

Termékhez kapcsolódó hírek és egyéb ajánlatok

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle