circle

HOT! Magazin

magazin

Termékprofil

A hot! magazin új generációs szórakoztató, heti sztármagazin. Az exkluzív kivitelezésű hot! magazin a hazai és külföldi sztárok legforróbb titkait, pletykáit tárja olvasói elé. Hangneme közvetlen, lényegre törő, szórakoztató és kíváncsi. A humor fontos eleme a kiadványnak. A lap legfőbb pilléreit a Heti hot! aktualitások, sztárok-hírességek (50-50% magyar és külföldi), parti- és a hot! exkluzív-interjúk alkotják. Emellett megtalálhatók a lapban klasszikus női magazinelemek is: sztárdivat, sztárdiéta, utazás, ezotéria, trend, gasztro és horoszkóp.

Tartalmi fókuszok
bulvár
celebek
divat
hírek
szépség

Célcsoport

A hot! magazin elsősorban olyan 18–39 éves, fiatalos nőket céloz meg (másodlagos célcsoport: 18–59 éves nők), akik érdeklődnek a sztárhírek, sztárpletykák, tv-sorozatok, divat, szex, szerelem, párkapcsolatok iránt. Az olvasók legalább középfokú végzettséggel rendelkeznek ABC státuszú, modern életstílusú, nyitott és „kíváncsi” városi nők.

Hirdetői USP

Értékes női célcsoportot szólít meg.A TV kampányok hatékony kiegészítő médiuma, mert olvasói átlag felett nyitottak a TV sztárok és TV műsorok világára.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

NOK 2020/3-4 2021/1-2

Elérések

Reach Reach
131 867
Összesen értékesített Összesen értékesített
46 409
Előfizetéses Előfizetéses
10 583
NOK 2020/3-4 2021/1-2MATESZ Gyorsjelentés; 2021/Q2

Social media követők

Facebook icon 30 800 Social media követők (2021/09)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle