circle

likebalaton.hu

honlap

Termékprofil

A likebalaton.hu programajánló és információs online portált, mely egyedi, geo lokáció alapú megoldásokkal segíti felhasználóit a minél gyorsabb, személyre szabott keresésben. Bekapcsolt GPS mellett azonnal felismeri, hogy az oldal látogatója például melyik Balaton-parti településen van, hol keres programot, éttermet vagy éppen egy jó strandot. A likebalaton.hu látogatójának – amellett, hogy a legfrissebb helyi hírekről, a balatoni közlekedéssel kapcsolatos információkról tájékozódhat – arra is lehetősége van, hogy az aktuális tartózkodási helyétől eltérő településen, vagy akár a teljes balatoni régióban nézelődjön, keressen.

Tartalmi fókuszok
infotainment
kultúra
utazás

Célcsoport

A balatoni szabadidős programokról, fesztiválokról, látnivalókról, szolgáltatásokról érdeklődő felhasználók.

Hirdetői USP

Letisztult, átlátható és olvasóbarát portál, könnyen áttekinthető rovatstruktúrával várja az olvasókat és hirdetőket. Tematikus kapcsolódási lehetőségeket nyújt.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

DKT-gemius (15+ belföldi közönség, multiplatform), 2021/11 havi adat

Elérések

Multiplatform Multiplatform icon
105 000 havi ru
218 000 havi pv
Desktop Desktop icon
32 000 havi ru
79 000 havi pv
Mobil Mobile icon
70 000 havi ru
126 000 havi pv
Forrás: DKT-gemius (15+ belföldi közönség), 2021/11

Social media követők

Facebook icon 38 900 Social media követők (2021/12)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

magazin Médiaajánlat

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle