circle

Nemzeti Sport Kiadványok

különszám

Termékprofil

Bringázás: Kirándulás két keréken – hova, mikor, mivel? A Nemzeti Sport külön kiadványa elsősorban a szabadidős kerékpárosokat foglalkoztató kérdésekre ad választ. Bemutatja a népszerű kerékpáros túraútvonalakat, háttéranyagokat, tippeket ad arról, mit is érdemes magunkkal vinni rövidebb vagy hosszabb túrákra. Kihagyhatatlan útvonalak, praktikus tippek, sosem hallott történetek, és persze modern felszerelésmustra sem hiányzik a kiadványból.
Futóversenyek: A Nemzeti Sport Futóversenyek kiadványban a legtutibb felszerelésekről, a legjobb edzéstervekről és a tervezett versenyekről is beszámolunk; és a tartalmat tovább színesítik az interjúk, portrék és háttérinformációk.
Síelés: Várjuk a telet, imádjuk a havat, a lejtőkön a száguldást, a hangulatot és természetesen azt, ami mindenzt magába foglalja: a SÍZÉST. Az év végén újra Síelés magazin: sok aktualitással, pályabemutatóval, vásárlási tippel.
Túrázás: Csodálatos helyszínek, lélegzetelállító panorámák, elképesztő kihívások, és természetesen jóleső fáradtság: a túrázás népszerűbb, mint valaha, akár az 50-100 kilométeres teljesítménytúrákról, akár a hétvégi kirándulásokról van szó. Hova menjünk, mit vigyünk, hol aludjunk, mire költsünk – sok-sok tanács és információ a Nemzeti Sport Túrázás magazinban.

Tartalmi fókuszok
sport

Célcsoport

A különböző szabadidős sport tevékenységeket aktívan űző, amatőr és profi versenyeket kedvelő sportos férfiak és nők, korosztálytól függetlenül.

Hirdetői USP

Tematikus hirdetési környezetet kínál.Sportos, egészségtudatos fogyasztói kör meddő szórás nélküli elérését biztosítja.Látványos képi világú magazin, minőségi hirdetői környezettel.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

Elérések

Nyomott példányszám Nyomott példányszám
10 000
Mediaworks 2021

Platformok

különszám Médiaajánlat
napilap Médiaajánlat
magazin Médiaajánlat

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle