circle

Nemzeti Sport Magazinok

magazin

Termékprofil

Formula 1 – Autók, versenyzők, istállók, futamok, technikai újítások, sebesség, őrület! A Nemzeti Sport Magazin Formula-1-gyel foglalkozó kiadását a versenysorozat első futama elé időzítjük, hogy minden, a sportág iránt érdeklődő még időben, de első kézből értesüljön a legfrissebb információkról, és az első futamtól az utolsóig haszonnal forgathassa a kiadványt.
A Nemzeti Sport Magazin Labdarúgó Világbajnokság –Irány Katar! különszáma 100 oldalon jelenik meg a 2022 decemberben kezdődő labdarúgó VB előtt. A kiadvány minden fontos információt, háttéranyagot, elemzést tartalmaz, ami szórakoztat és segíti a szurkolást. Részletesen bemutatja a VB-n részt vevő válogatottakat, a csapatok sztárjátékosait, szövetségi kapitányát, selejtezőbeli mérlegét, a kisorsolt ellenfelekkel szembeni mérlegét, azaz a részt vevő válogatottakról ad teljes képet.
A Nemzeti Sport Magazin labdarúgó NB I-el foglalkozó számában minden megtalálható, ami a futball hazai élvonalában fontos és érdekes lehet. A bajnokság 12 csapatának mindegyikét hat oldalon mutatjuk be: amellett, hogy visszatekintünk az elmúlt szezonra, felidézzük a legemlékezetesebb pillanatokat, bemutatjuk a csapat edzőjét, valamint az ideális kezdőcsapatba bekerülő játékosokat.
A Nemzeti Sport Magazin Bajnokok Ligájával foglalkozó kiadványában bemutatjuk mind a 32, a BL főtáblájára jutó csapatot (csapatelemzés, edzői portré, BL-múlt, ideális kezdőcsapat, program, stadion). Kiemelten foglalkozunk a sorozat legnagyobb sztárjaival, visszatekintünk az elmúlt szezonra, felidézünk néhány BL-leget a múltból, és természetesen a címvédő kétoldalas csapatképe sem hiányozhat a magazinból.
A Kosárlabda magazin a hagyományoknak megfelelően a teljes hazai kosárlabdaidény alatt hasznos olvasmány, hiszen részletesen foglalkozunk minden férfi és női élvonalbeli csapattal: érdekes statisztikákkal kiegészítve elemezzük az elmúlt szezon szereplését, közöljük a játékoskeretet, valamint, hogy a nyári átigazolási időszakban kik jöttek és kik mentek el, bemutatjuk az együttes edzőjét, sőt ezen kívül minden NB I-es alakulatról egész oldalas csapatkép is készül.

Tartalmi fókuszok
sport

Célcsoport

Az adott sport téma iránt érdeklődő, jellemzően ABC-státuszú, 18-49 éves, városi férfi.

Hirdetői USP

A kiemelt sporteseményeket részletesen bemutató kiadványok egyedülállóak a magyar piacon, tematikus kapcsolódási lehetőséget nyújtva a rajongók elérésére. A kiváló minőségű, látványos képi világú magazinok, exkluzív hirdetői környezetet teremtenek.

Demográfia

Olvasók megoszlása nemek szerint

Elérések

Nyomott példányszám Nyomott példányszám
8000
Mediaworks 2021

Social media követők

Facebook icon 637600 Social media követők (2021/12)
A Salesworks saleshouse - mint a Mediaworks Hungary Zrt. és a New Wave Media Group Kft. értékesítési szervezete, - jogosult a Mediaworks Hungary Zrt., a New Wave Media Group Kft, valamint egyéb harmadik feles szerződött partnerek nevében, digitális- és sajtótermékek reklámcélú felületeinek, valamint rendezvényeinek vonatkozásában értékesítési ajánlatot adni és azzal kapcsolatban egyeztetéseket folytatni a partnereivel. A szerződő és számlázó fél a Mediaworks Hungary Zrt., illetve a New Wave Media Group Kft. lehet.

Platformok

kiadvány Médiaajánlat
napilap Médiaajánlat

Letölthető dokumentumok

Button arrow Vissza
circle